live score

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Περαστε απο το ταμειο...


Καλησπερα σε ολους και ολες, μετα το ταμειο μας τη (Πεμπτη 25/08/2011), πιστευω οτι και σημερα μπορουμε να τα καταφερουμε। Λοιπον, στα σημερινα σημεια σημερα εχουμε και λεμε...

446 Γουεστ μπρομ και Στοουκ πιστευω οτι και οι δυο ομαδες θα σκοραρουν, η Γουεστ μπρομ ειναι καλυτερη ομαδα, μεσοβδομαδα στο λιγκ καπ αν και επαιζε με τα δευτερα περασε ανετα στην επομενη φαση οποτε λογικο ειναι η ομαδα να ειναι ξεκουραστη και σιγουρα εχει περισσοτερεσ πιθανοτητεσ για νικη। Απο την αλλη η Στοουκ εχοντας σημαντικες επιστροφες στην επιθεση (επιστρεφει ο Πεναντ) να παει για ενα καλο αποτελεσμα। Γκολ/Γκολ

462 Μαντσεστερ -Αρσεναλ στο ντερμπυ βλεπω δυσκολα η ευκολα την επικρατηση τησ Γιουναιτεντ , αλλα θα βαλω τα λεφτα μου στο Γκολ/Γκολ πιστευω οτι θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες। Εχουν τα φωτα να σκοραρουν και ειδικα αν σκοραρει πρωτα η Αρσεναλ।

478 Κερκυρα Παναθηναικος , βλεπω ενα σφιχτο ματς και πιστευω οτι το γκολ θα ειναι απο 0 εως 1 , οποτε η επιλογη μας ειναι Under।

Αυτα για σημερα, Παμε λιγο...




Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

EUROPAAAAA

Επαναληπτικοί αγώνες EUROPA LEAGUE σήμερα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Θα ασχοληθώ με τρία σημεία.

Το πρωτο είναι ο ασσος της Σαλτμσπουργκ με την Ομόνοια.Πιστεύω ότι ευκολα η δύσκολα θα παρει την νίκη κοντρα στην κυπριακή ομάδα.

Το επόμενο σημειο είναι το διπλό της Στεάουα μέσα στην ΤΣΣΚΑ Σοφιας σε καλή απόδοση.

Τέλος κλεινουμε την τριάδα με τον άσσο της Δυναμό Τυφλίδας με την ΑΕΚ μεσα σε μια πολύ δυνατή εδρα και σε αποδοσή αρκετά καλή.



ΚΩΔ. ΣΗΜΕΙΟ

211 1

187 2

185 1

Εουροπα λιγκα ...


Καλησπερα σε ολους τους φιλους και μη! Χθες οι προβλεψεις μας για τη ροη των αγωνων που επιλεξαμε ηταν σωστες, ομως σταθηκαμε ατυχοι με την Ρουμπιν να ισοφαριζετε λιγο πριν το ληξη του αγωνα!
Σημερα εχουμε το γιουροπα λιγκ τρεις ελληνικες ομαδες με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φαβορι για τη προκριση ο δε Παναθηναικος δε με πειθει σα ομαδα αλλα η φανελα του η Ευρωπαικη ειναι βαρια και πιστευω οτι εχει ελπιδες να προκριθει.

Προτεινω λοιπον:

191। over
183। Γκολ/Γκολ
209। under

Καλο ταμειο...Για παμε λιγο...




Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Γκολ - Γκολ!!!


Καλησπερα και καλο χειμωνα θα πω, τα κεφαλια μεσα σιγα σιγα, μπαινουμε σε ρυθμους φουλ ποδοσφαιρικους και με μεγαλα κουπουνια τα σαβατοκυριακα και τις καθημερινες। Λοιπον σημερα θα ασχοληθω με δυο αγωνες προκριματικα σεντονιου.

153। Ασσος για τα ρουμπινια। Πονταρω στην εδρα βεβαια σε συνδυασμο με μια καλη ομαδα, δε πιστευω να προκριθει η Ρουμπιν αλλα πιστευω οτι εχει ελπιδες। Η Λυων δε με πειθει, δε ειναι σταθερη στην αποδοση της αλλα πιστευω θα προκριθει ευκολα ή δυσκολα.

158. Γκολ/Γκολ βλεπω στο ντερμπυ στο Ουντινε, πιστευω οτι και οι δυο ομαδες θα σκοραρουν। Η Ουντινεζε αν δε μπει φοβισμενα οπως στο πρωτο ματς βλεπω να προηγειται και να βαζει τις βασεις για προκριση। Ομως ο Αρσεν θα εχει προβλεψει κατι τετοιο και δε πιστευω να χασει τη προκριση।

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ...