live score

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ,Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΟΥ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΚΕΡΚΥΡΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,ΞΑΝΘΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ Χ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

430 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ 2,55

ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΑ

420 ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ 2 2,55

454 ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 1,8

416 ΝΙΣ-ΛΥΩΝ 2 1,75


Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα.

Δεν πήγα καλά εχθές με 2 στα 6 στην βασική μου πρόταση, αλλά τουλάχιστον πήραμε σχεδόν όλο το ποντάρισμα μας πίσω με την Κόβεντρυ και την Φορεστ γκριν (όσοι με ακολουθούν και παίζουν μονά).

Για το στοίχημα τώρα όλοι πρέπει να καταλάβατε την αξία του μονού αποδεκτού από τα χθεσινά αποτελέσματα, αφού εγώ παίζοντας μονά στην ουσία δεν έχασα. Θα μου πείτε βέβαια ότι όσοι δεν μπορείτε να παίξετε μονά αποδεκτά τι να κάνετε?

Δεν ξέρω να την βρείτε εσείς την άκρη αφού εγώ μπορεί να κατηγορηθώ για παρακίνηση σε πράξεις ακολασίας .ΧαΧαΧαΧα!!!

Χωρίς πολλά-πολλά πάμε στις επιλογές μου  για σήμερα.

390  ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ  -  ΧΑΡΤΣ                      1
394  ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΑΡΛΑΙΛ              2
413  ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΓΚΕΦΛΕ                        2
438  ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΑΡΣΜΠΟΡΓΚ     2
442  ΡΑΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΣΤΡΟΜΕΝ              2

Για όσους αναρωτηθούν για τα ματς που προτείνονται στην Σκανδιναβία και είναι της άποψης, ότι πρέπει να περιμένουμε για να τις δούμε και να καταλάβουμε τι ψάρια πιάνουν, τους λέω ότι το ίδιο κάνουν και οι μπούκ και τα ποσοστά θα είναι διαφορετικά από αυτά που δίνουν τώρα. 
Το θέμα είναι να εκμεταλλευτούμε πιθανά λάθη τους αφού και αυτοί ψαρεύουν σε θολά νερά αφού δεν ξέρουν ακόμα τις ομάδες.
Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό, αλλά έτσι το βλέπω εγώ το πράγμα, αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη τότε πολύ απλά δεν με ακολουθεί.

Καλή επιτυχία σε όλους.             

ΠΑΜΕ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ!!!!


Καλημέρα σε όλους ,θα ήθελα να προλάβω να ανεβάσω 3 παιχνίδια με πολύ καλές αποδόσεις που αν τελικά βγουν και με μικρό ποντάρισμα μας δίνουν πολύ καλό ταμείο!!!












395. ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ                    2              8,50
429. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ    2              3,25
434.ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ                            2             5,00
ΑΠΟΔΟΣΗ 138